Arbëri

Osmani pranon letrat kredenciale nga ambasadorja kolumbiane në Romë

Foto: Zyra e Presidencës
 

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka pranuar letrat kredenciale nga ambasadorja e Kolumbisë në Romë, Gloria Isabel Ramirez Rioz, që do të shërbejë si ambasadore jorezidente në Kosovë.

Osmani ia uroi Ramirez Riosit emërimin si e para ambasadore e këtij vendi, duke përmendur mirënjohjen e popullit dhe të institucioneve të Kosovës për përkrahjen e Kolumbisë.