Arbëri

MD-ja prezanton ndryshimet në Kodin Civil

 

Ministria e Drejtësisë ka prezantuar ndryshimet e adresuara në Projekt Kodin Civil. Zëvendësministri Blerim Sallahu ka thënë se reforma në drejtësi nënkupton angazhim dhe punë të jashtëzakonshme jo vetëm në hartimin dhe miratimin e ligjeve, por dhe në funksionalizimin dhe zbatimin tyre.

Pjesë e reformës në drejtësi, shtoi Zëvendësministri Sallahu, është edhe drejtësia civile.