Arbëri

Pikat konsensuale dhe komunikata që doli nga mbledhja në Stubiçke Toplice më 1991

Publicisti Veton Surroi në fund të mbledhjes së vitit 1991 në Stubiçke Toplice tregoi për pikat konsensuale dhe po ashtu lexoi komunikatën e dal nga takimi.

 

Publicisti Veton Surroi në fund të mbledhjes së vitit 1991 në Stubiçke Toplice tregoi për pikat konsensuale dhe po ashtu lexoi komunikatën e dal nga takimi.

Surroi atëbotë ishte kryetar i partisë parlamentare të Kosovës dhe anëtar i këshillit koordinues të partive shqiptare në Kosovë e ish Jugosllavi