Arbëri

Surroi më 1991: E dëmshme të zbresim në nivelin e thikave

Publicisti Veton Surroi gjatë mbledhjes që ishte mbajtur në qytezën kroate Stubiçke Toplice, më 19-20 janar të vitit 1991, e ku morën pjesë krerë politikë, përfaqësues partish dhe aktivistë të ndryshëm shqiptarë nga Kosova, tha se është shumë e dëmshme të zbritet në nivelin e thikave dhe në nivelin e aftësisë politike të thikave.

 

Publicisti Veton Surroi gjatë mbledhjes që ishte mbajtur në qytezën kroate Stubiçke Toplice, më 19-20 janar të vitit 1991, e ku morën pjesë krerë politikë, përfaqësues partish dhe aktivistë të ndryshëm shqiptarë nga Kosova, tha se është shumë e dëmshme të zbritet në nivelin e thikave dhe në nivelin e aftësisë politike të thikave.

Surroi, asokohe ishte kryetar i partisë parlamentare të Kosovës dhe anëtar i këshillit koordinues të partive shqiptare në Kosovë e ish-Jugosllavi.