Arbëri

Osmani kërkon mbështetje nga Japonia për anëtarësim në organizatat ndërkombëtare

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka takuar kryeministrin e Japonisë, Yoshihide Suga.

Osmani ka kërkuar nga Suga mbështetjen e Japonisë në forcimin e pozitës ndërkombëtare të Kosovës, posaçërisht në procesin e njohjeve dhe anëtarësimit në organizatat ndërkombëtare.