Arbëri

Vitia delegon dy familjarë të ministrit Aliu në Odën e Farmacistëve

Foto: KOHA
 

Nëpërmjet një vendimi, ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, ka deleguar në Odën e Farmacistëve të Kosovës dy familjarë të ministrit së Mjedisit, Planifikimit hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu. Siç mëson KOHA, Suliote Aliu, e deleguar si anëtare e Këshillit Drejtues në OFK, është motra e ministrit Aliu, derisa në Këshillin e Mbikëqyrjes së OFK-së, është deleguar vajza e axhës së Aliut, Nita Kelmendi - Hysa.

Emërime të tilla bien ndesh me Ligjin për Odat e Profesionistëve Shëndetësorë.