Arbëri

‘Champions of Fun’ me 22 dhe 23 Korrik rikthehet në Gjilan!

 

Kampionët e argëtimit po vazhdojnë rrugëtimin e tyre 3 mujor për t’u rikthyer prap në qendrat e qyteteve, dhe natyrisht pas pritjes shumë të mirë që i është bërë në qytetin e Gjilanit, po i rikthemi këtij qytetit për të ri-sjellë argëtimin përmes muzikës, vallëzimit e face painting për më të dashurit tanë, fëmijët.

Padyshim që gjatë gjithë eventit, do të freskohemi me pijet e brendit Jaffa Champion.