Arbëri

Vëlla e motër, të mitur, shesin maska vullnetarisht për çështje humanitare

 

Vëlla e motër kanë shitur vullnetarisht maska mbrojtëse tërë paraditen e së hënës para Sallës për Imunizim në Prishtinë.

Vajza dymbëdhjetë vjeçare dhe vëllai i saj nëntë-vjeçar kanë thënë se tërë përfitimin e tyre do ta dorëzojnë për bamirësi.