Arbëri

Kuvendi miraton në parim Projektligjin për Gjykatën Komerciale

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Me 66 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar të premten në parim projektligjin për Gjykatën Komerciale

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Saranda Bogujevci ka bërë të ditur se më pas komisioni funksional dhe komisionet e përhershme do t’i paraqesin Kuvendit të Kosovës raportin me rekomandime.