Arbëri

Qeveria paralajmëron masa ndaj kompanisë “Hidrodrini”

FOTO: KOHA
 

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka paralajmëruar masa ndaj “Hidrodrinit” në rast se vërtetohet se kjo kompani ka pasur rol në situatën e krijuar në Deçan, ku u helmuan rreth 1.500 persona nga uji i pijshëm.

Rizvanolli në “DESKU” të KTV-së është shprehur se një çështje e tillë duhet të trajtohet me shumë kujdes dhe duhet kuptuar shkakun pse ka ndodhur për t’u mos u përsëritur më.