Arbëri

Mbrojtja e Gucatit dhe ajo e Haradinajt planifikojnë intervista në Serbi

 

Dy ekipet mbrojtëse të të akuzuarve nga Specialja, Hysni Gucati e Nasim Haradinaj, do t’i bashkërendojnë veprimet hetimore për të mbledhur prova në favor të klientëve të tyre.

Një gjë e tillë është bërë e ditur në seancën paragjyqësore të radhës, që është mbajtur të mërkurën.