Arbëri

Gjoshi i quan me prapavijë deklarimet e Gërvallës për pranimin e Kosovës në BE

Foto: KOHA
 

Sekretari në detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës, Betim Gjoshi, ka kritikuar deklarimet e ministres së Jashtme, Donika Gërvallës, e cila sot tha se Kosova nuk i ka kryer detyrat e saj për t’u pranuar në Bashkimin Evropian.

Gjoshi ka shkruar se këto deklarime janë me prapavijë, pasi që sipas tij, Gërvalla po mundohet ta paraqesë liberalizimin e vizave “si një sukses të Qeverisë Kurti dhe jo si karotë për lëshimet që priten në dialogun me Serbinë”.