Arbëri

Prindërit alarmohen me rënien e madhe të numrit të nxënësve në Kosovë

 

Këshilli i Prindërve në Komunën e Prishtinës e ka cilësuar alarmante rënien e madhe të numrit të nxënësve viteve të fundit në Kosovë.

Të dhënat e Agjencisë së Statistikave të Kosovës kanë treguar një rënie prej rreth 90 mijë të numrit të nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme të ulët që nga viti shkollor 2008-2009.