Arbëri

Babai është më shumë se hero për djaloshin me nevoja të veçanta, Riad Mehmetin

 

Riad Mehmeti, 17-vjeçari nga Prishtina me nevoja të veçanta, ndihet keq kur e sheh që në shekullin 21, nuk ekziston e drejta elementare e shkollimit për fëmijët me nevoja të veçanta, siç ekziston për çdo fëmijë tjetër.

Duke qenë vetë i shtyrë nga prindërit e tij që të shkollohet dhe të bëhet “i zoti i vetës” në të ardhmen, Riadi ka thënë në emisionin “Express” të KTV-së që kjo mundësi duhet t’i ofrohet secilit fëmijë që ndodhet në të njëjtat kushte fizike si ai.