Arbëri

Haxhiu: Luftimi i korrupsioni top prioritet i MD-së

 

Është mbajtur Konferenca Regjionale me përfaqësuesit e nivelit të lartë të qeverive nga vendet e Ballkanit Perëndimor, për të miratuar Udhërrëfyesin Rajonal mbi Anti-korrupsion dhe Financat e Paligjshme.

Ministria e Drejtësisë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se në këtë ceremoni, nga Kosovës të pranishëm ishin Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu si dhe Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla.