Arbëri

Menaxhimi i pandemisë dhe rikuperimi i pasojave ekonomike, prioritetet e Kurtit

Foto: KOHA
 

(Kosovapress) - Për Qeverinë Kurti, menaxhimi i pandemisë së koronavirusit, rikuperimi i pasojave ekonomike dhe reforma në administratën publike janë prioritetet kryesore. Kryeministri Albin Kurti ka deklaruar se pos tyre, prioritet kanë fuqizimin e qeverisjes, sundimin e ligjit dhe transformimin ekonomike, që reflekton për ta integruar Kosovën në BE.

“Ky program reflekton orientimin e përgjithshëm të Qeverisë sa i përket aspiratave tona drejt aderimit në Bashkimin Evropian”, theksoi Kurti.