Arbëri

Të enjten seancë në Kuvend, shqyrtohet rekomandimi për shkarkimin e pesë anëtarëve të KPMSHCK

 

Të enjten do të mbahet seancë plenare në Kuvend me fillim në ora 11:00.

Seanca do të ketë disa pika të rendit të ditës, ndërsa ndër to është edhe shqyrtimi i rekomandimit të Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e pesë anëtarëve të Këshillit të Pavarur Mbikëçyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (KPMSHCK).