Arbëri

Shefi i BE-së nga Gjakova: Do ta mbështesim rritjen ekonomike dhe pjesëmarrjen në treg

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Shefi i Zyrës së BE-së, ambasadori Tomas Szunyog ka marrë pjesë në ngjarjen B2B të Projektit TIK-u për Zhvillim në Kosovë, raporton Ekonomia Online.

Vizita është pjesë e fushatës “Për ju. Me ju”, fushatë e cila synon të informojë qytetarët mbi mbështetjen që unionin jep me projektet të ndryshme në të gjithë sektorët.