Arbëri

10 raste me koronavirus në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit

Foto: KOHA
 

Në Kosovë janë regjistruar 10 raste me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa janë shëruar 116 pacientë. Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë kësaj periudhe janë kryer 1.997 testime.

Aktualisht në vend janë 627 raste aktive. Që nga fillimi i pandemisë në Kosovë janë regjistruar 2.248 të vdekur, 107.544 të infektuar, 104.679 të shëruar dhe 638.568 teste të kryera.