Arbëri

Një i vdekur dhe pesë raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

 

Një person ka vdekur dhe pesë raste me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë janë kryer 4.014 testime.