Arbëri

Familjarët kundërshtojnë mbylljen e hetimeve për vdekjen e 39-vjeçares nga Istogu

Foto: Arben Llapashtica

Rreth një vit pas vdekjes së Sevdije Kuklecit nga Komuna e Istogut, Prokuroria Themelore e Pejës ka vendosur t’i mbyllë hetimet rreth rrethanave për vdekjen e saj.

 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Rreth një vit pas vdekjes së Sevdije Kuklecit nga Komuna e Istogut, Prokuroria Themelore e Pejës ka vendosur t’i mbyllë hetimet rreth rrethanave për vdekjen e saj.

39-vjeçarja nuk mbijetoi pas trajtimit në Spitalin e Pejës e në QKUK, dhe u tha se vdiq nga COVID-19.