Arbëri

Një i vdekur dhe pesë raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri

 

Një person ka vdekur dhe pesë raste me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë kryer 2103 testim.