Arbëri

Qeveria Kurti operon pa Plan të Punës

Qeveria Kurti është duke punuar pa plan, prej kur është formuar më shumë se dy muaj më parë. Ajo ende nuk e ka miratuar dokumentin që përmban prioritetet vjetore, vizionin dhe kohën kur duhet përmbushur veprimet e listuara nga secila ministri veç e veç.

 

Ka më shumë se dy muaj prejse e ka nisur mandatin, por Qeveria Kurti ende nuk ka një plan pune. Në opozitë thonë se kjo po bëhet qëllimshëm, për të mos e mbajtur përgjegjës për ngecjet. Edhe në shoqërinë civile konsiderojnë se, në mungesë të planit, është e vështirë t’i matet performanca Qeverisë së re

Qeveria Kurti është duke punuar pa plan, prej kur është formuar më shumë se dy muaj më parë. Ajo ende nuk e ka miratuar dokumentin që përmban prioritetet vjetore, vizionin dhe kohën kur duhet përmbushur veprimet e listuara nga secila ministri veç e veç.

Në opozitë e kritikojnë për këtë Qeverinë.