Arbëri

Një i vdekur e 23 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur të enjten, se në 24 orët e fundit ka vdekur një person si pasojë e COVID-19, ndërkohë janë regjistruar edhe 24 raste pozitive.

Rasti i vdekjes nga Komuna e Ferizajt dhe me këtë, numri i përgjithshëm nga fillimi i pandemisë është rritur në 2.242.