Arbëri

Shqipëria heq detyrimin për mbajtjen e maskave në ambiente të hapura

 

Komiteti Teknik i Ekspertëve në Shqipëri ka vendosur për lehtësimin e masave.

Nga 1 qershori ora policore do të shtyhet deri në orën 23:00 dhe mbajtja e maskave do të hiqet në ambientet e jashtme.