Arbëri

Ish-kreu i Gjilanit me bashkëpunëtorë para gjykatës me dyshimin për keqpërdorime në 18 tenderë

 

Ka nisur gjykimi ndaj ish-kryetarit të Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 36 të akuzuarve tjerë, në lidhje me akuzat për korrupsion me tenderë.

Procedura e administrimit të provave në këtë rast ka nisur në seancën e 26 majit, pasi të akuzuarit u deklaruan të pafajshëm për akuzat që u vihen në barrë.