Arbëri

KMDLNJ-ja kërkon që një i paraburgosur të dërgohet jashtë vendit për shërim

Foto lustrim
 

KMDLNJ-ja ka kërkuar nga Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe gjykata kompetente që i paraburgosuri me inicialet T.M 37 vjeç të transferohet jashtë vendit për trajtim shëndetësor.

Sipas një njoftimi për media thuhet se monitorues të KMDLNJ –së kanë vizituar të paraburgosurin, T.M., 37 vjeç, me banim në Prishtinë e që po trajtohet në QKUK për faktin se në Burgun e Dubravës nuk ka mundësi të trajtohet sa dhe si duhet.