Arbëri

Gastronomët ankohen për politikat e shtetit lidhur me menaxhimin e ndikimit të pandemisë në ekonomi

 

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka reaguar, duke thënë se është e shqetësuar me rolin e shtetit dhe politikat e tij lidhur me menaxhimin e ndikimit të pandemisë në ekonomi.

Gastronomët thonë se po rrezikohet të përsëriten gabimet që ka pasur mundësi të kuptohen nga viti 2020.