Arbëri

165 zotimet mes “ideales dhe të pamundurës” në programin e Qeverisë Kurti

 

Instituti EPIK ka identifikuar 165 masa konkrete për të cilat është zotuar Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti, në kuadër të programit 2021-2025, të miratuar javën e shkuar. Sipas monitorimit të programit, Ministria e Mjedisit udhëheq me numrin e masave të parapara – gjithsej 38.

Pas analizës së programit, EPIK-u ka thënë se edhe këtë e ka cilësuar si “mision të (pa)mundur”, pasi “programi është diku mes ideales dhe të pamundurës”.