Arbëri

G7 i bën thirrje Kosovës e Serbisë për dialog konstruktiv

Foto: AP
 

Ministrat e Jashtëm të G7, strehë e shtatë shteteve më të zhvilluara në botë, i kanë bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë të angazhohen në mënyrë konstruktive në dialog.

Në një komunikatë të përbashkët të këtyre shteteve, pas përfundimit të Samitit të Londrës, i mbajtur dje, shtetet e G7-shes thanë se presin arritjen e një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht obliguese.