Arbëri

Nagavci e quan artificial e të pabazë debatin për testimin e mësimdhënësve

Nagavci e quan artificial e të pabazë debatin për testimin e mësimdhënësve
 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, e ka quajtur artificial dhe të pabazë debatin për testim të mundshëm të mësimdhënësve.

Ajo përmes një reagimi në Facebook, ka thënë se legjislacioni aktual nuk parasheh testimin si mjet vlerësimi për mësimdhënësit.