Arbëri

Daçiqi për “non-paperin”: Është më i mirë se plani i Ahtisaarit, por jo në nivelin e pritjeve të Beogradit

 

Kryeparlamentari i Serbisë, Ivica Daçiq, ka thënë se “non-paperi” i publikuar nga KOHA, është më i mirë për serbët sesa plani i Ahtisaarit, pasi siguron autonomi për serbët në veri të Kosovës.

Mirëpo, ai ka thënë se ky dokument nuk është në nivelin e kërkesave dhe pritjeve të Beogradit.