Arbëri

Pesë të vdekur dhe 160 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Pesë të vdekur dhe 160 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
 

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë regjistruar pesë raste të vdekjes si pasojë e COVID-19, ndërsa janë regjistruar edhe 160 raste të reja pozitive me koronavirus.

Dy raste të vdekjes janë regjistruar në Prizren (76, 73 vjeç), ndërsa nga një në Pejë (84 vjeç), Prishtinë (73 vjeç) dhe Skenderaj (47 vjeç).