Arbëri

Gjukanoviq: Mali i Zi i gatshëm të ndajë përvojat me Kosovën për rrugën euroatlantike

Gjukanoviq: Mali i Zi i gatshëm të ndajë përvojat me Kosovën për rrugën euroatlantike
 

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, ka thënë se ky shtet është i gatshëm që të ndajë me Kosovën përvojat e rëndësishme për përparim në rrugën drejt Bashkimit Evropian dhe NATO-s.

Pas një takimit me ambasadorin e Kosovës në Mal të Zi, Ylber Hysa, Presidenca malazeze ka thënë se në takim Gjukanoviq ka ofruar përkrahjen e tij për procesin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.