Arbëri

Dita e Tokës shënohet me dhjetëra aktivitete

Dita e Tokës shënohet me dhjetëra aktivitete
 

Sot është Dita e Tokës dhe kjo ditë në Kosovë do të shënohet me dhjetëra aktivitete nëpër komuna.

Sipas njoftimeve, shënimi i kësaj dite do të bëhet me aktivitete për pastrimin e mjedisit. Ndërkohë, Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, sot mban konferencë për media lidhur me hidrocentralet.