Arbëri

Agjencia e Ushqimit mbylli gjashtë biznese për mosrespektim të masave

 

Inspektorati i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë dhe Policia e Kosovës po vazhdojnë inspektimin e bizneseve për të parë nëse po respektohen masat e reja kundër COVID-it, të cilat kanë hyrë në fuqi ditë më parë. Nga AUV-i thonë se bizneset që janë gjobitur më parë, nëse i shkelin sërish masat, do të mbyllen

Gjashtë biznese të sektorit të gastronomisë janë mbyllur që nga e hëna e deri tani për shkak të mosrespektimit të masave kundër COVID-19. Mbylljes i ka paraprirë monitorimi i tyre nga Policia e Kosovës dhe nga Inspektorati i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës.

Lamir Thaçi nga AUV-i thotë se janë duke e vazhduar inspektimin, derisa tregojnë se vërehet një vetëdijesim nga qytetarët dhe bizneset kohët e fundit.