Arbëri

Mësimi plotësues në arsimin parauniversitar fillon më 3 maj

 

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka vendosur mbi organizimin e mësimit plotësuar për nxënësit që kanë ngecje në arritjen e rezultateve si pasojë e pandemisë COVID-19.

Sipas vendimit të nënshkruar nga ministrja, Arbërie Nagavci, mësimi plotësues do të fillojë nga 3 maji në objekte shkollore dhe do të vazhdojë deri në përfundim të vitit mësimor 2020-2021.