Arbëri

Diskutohet për punësimin e viktimave të dhunës seksuale

Diskutohet për punësimin e viktimave të dhunës seksuale
 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka pritur në takim drejtoreshën e QKRMT-së, Feride Rushiti, ku është diskutuar për punësimin e viktimave të dhunës seksuale.

Në takim është diskutuar për funksionalizim dhe progres më të madh të institucioneve korrektuese, u diskutua gjithashtu për ngritjen e një institucioni të veçantë për vendosjen dhe trajtimin e të paraburgosurve me probleme mendore, për reformimin e punës së Panelit për Lirim me Kusht, si dhe rreth përfshirjes së QKRMT-së në procesin e plotësim/ndryshimit të Kodit të Procedurës Penale.