Arbëri

Ofertë e re nga ProCredit: Kredi për shtëpi me kushte speciale

Artikull i sponsorizuar
 

Banka ProCredit ka lansuar ofertën më të re për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës dhe patundshmërive me normë shumë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%.

Përparësitë në bankën ProCredit: