Arbëri

Gërvalla: Nuk do të humbet as edhe një vaksinë e vetme për qytetarët e Kosovës

Gërvalla: Nuk do të humbet as edhe një vaksinë e vetme për qytetarët e Kosovës
 

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka thënë se nuk ka asgjë të vërtetë në akuzat drejtuar sot ministrit Vitia për neglizhencë lidhur me sigurimin e vaksinave anti-COVID.

Gërvalla ka thënë përmes një statusi në Facebook se Qeveria e Kosovës dhe ministri Vitia kanë ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshëm për të mos humbur as edhe një vaksinë të vetme për qytetarët e Kosovës.