Arbëri

Prokuroria merr në pyetje gazetarët Andi Bushati e Armand Shkullaku

Prokuroria merr në pyetje gazetarët Andi Bushati e Armand Shkullaku
 

Drejtuesit e portalit “Lapsi.al”, Andi Bushati e Armand Shkullaku, janë ftuar për t’u marrë në pyetje nga Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit (SPAK), si pjesë e hetimeve të hapura mbi një databazë që dyshohet se është krijuar nga Partia Socialiste. Databaza thuhet se përmban emrat e 910 mijë votuesve të qarkut Tiranë, krahas të dhënave të shumta personale, përfshirë vendin e punës dhe prejardhjen familjare, në atë që duket se është një sistem masiv gjurmimi.

Nuk është bërë e ditur nëse prokurorët po hetojnë Partinë Socialiste apo portalin “Lapsi.al” që publikoi databazën.