Arbëri

Komunat kërkojnë pako të re nga Qeveria: Të hiqet ora policore e të hapet gastronomia

 

Vetëm katër ditë para se të skadojë afati i vendosur nga Qeveria për masat e reja në luftën kundër koronavirusit, Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar një pako të re mbështetëse nga Qeveria për dalje nga kriza ekonomike e shkaktuar nga virusi.

Në një takim të mbajtur online, kryetarët e komunave kanë dhenë disa rekomandime për pushtetin qendror dhe masat e reja që, sipas tyre, duhet të merren pas 18 prillit.