Arbëri

Mungojnë 11 veteranët e UÇK-së, dështon seanca për protestën e vitit 2015

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e katër ndaj Xhevdet Qeriqit dhe 10 veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) për organizimin e një proteste në gusht të vitit 2015.

11 veteranët akuzohen se në protestën e 7 gushtit të vitit 2015 dëmtuan rrethojat e objektit të Qeverisë dhe një veturë.