Arbëri

Të mërkurën vaksinohen të moshuarit në shtëpitë e kujdesit, punëtorët socialë e pacientët në dializë

Të mërkurën vaksinohen të moshuarit në shtëpitë e kujdesit, punëtorët socialë e pacientët në dializë
Foto: Driton Paçarada/ KOHA
 

Të mërkurën do të fillojë vaksinimi i të moshuarve në shtëpitë e kujdesit dhe punëtorët socialë që kujdesen për ta, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

“Komiteti për vaksinim kundër COVID-19 njofton se gjatë ditës së nesërme, e mërkurë, 14 prill 2021 procesi i vaksinimit kundër COVID-19 do të vazhdojë me vaksinimin e të moshuarve të vendosur në shtëpitë e kujdesit për të moshuar dhe punëtorët socialë që kujdesen për ta, në komunat ku ka Qendra të këtilla: Prishtinë, Suharekë, Skënderaj, Istog dhe Graçanicë”, thuhet në njoftim.