Arbëri

Ngrihet aktakuzë ndaj drejtoreshës së Arsimit në Prizren

Ngrihet aktakuzë ndaj drejtoreshës së Arsimit në Prizren
 

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër drejtoreshës së Arsimit në këtë komunë, Xhemile Thaçi-Vezgishi, për mosdeklarim të pasurisë.

Siç thuhet në njoftim për media, Thaçi-Vezgishi nuk i ishte përmbushur afatit për deklarimin e pasurisë deri më 31 mars 2020, e as afatit shtesë deri më 19 qershor të vitit të njëjtë, duke mos përmbushur detyrimin ligjor për vitin 2019 në afatin e paraparë të Ligjit për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollon e Pasurisë së Zyrtarëve të Lartë Publikë.