Arbëri

PLE-ja kërkon mandatin e Romani Iniciativas përmes Kushtetueses

PLE-ja kërkon mandatin e Romani Iniciativas përmes Kushtetueses
Kryetari i PLE-së, Veton Berisha
 

Partia Liberale Egjiptiane, të martën do t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese, me synimin se siç thuhet në njoftim, do t’i kthehet mandati që i takon në Kuvendin e Kosovës.

Veton Berisha, kryetar i kësaj partie, thotë se partisë që udhëheq i është bërë e padrejtë nga PZAP-ja dhe Gjykata Supreme.