Arbëri

Katër të vdekur e 125 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Katër të vdekur e 125 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri
 

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në Shqipëri ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shënuar katër raste të vdekjes dhe 125 raste të reja pozitive.

Rastet pozitive kanë dalë nga kryerja e 1983 mostrave të dyshimta.