Arbëri

Gati gjysmë milion euro për katër kërkesa të mbrojtjes së të akuzuarve në Hagë

 

464,600 euro janë ndarë nga buxheti i Kosovës për mbrojtjen juridike dhe mbështetjen financiare të katër nga personat e akuzuar potencial në proceset gjyqësore pranë Dhomave të Specializuara në Hagë.

Pa bërë të ditur se për cilën palë të mbrojtjes janë ndarë këto mjete, Ministria e Drejtësisë ka thënë se ka aprovuar katër kërkesa nga avokatët mbrojtës të të akuzuarve nga Specialja dhe se për katër të njëjtit në total është shuma që arrin në gati gjysmë milion euro.