Arbëri

Policia mohon se xhandarmëria serbe u fut në Kosovë: Ishte takim zyrtar me KFOR-in

Policia mohon se xhandarmëria serbe u fut në Kosovë: Ishte takim zyrtar me KFOR-in
 

Policia e Kosovës ka demantuar informatat se xhandarmëria serbe ka hyrë në territorin e Kosovës dy ditë më parë.

Sipas njoftimit, nuk ka pasur hyrje të kësaj xhandarmërie, porse takim zyrtar në cilësi të takimeve të rregullta, në këtë rast mes përfaqësuesve të KFOR-it amerikan, turk dhe palës serbe.