Arbëri

Deri të mërkurën janë vaksinuar 4200 punëtorë shëndetësorë

Deri të mërkurën janë vaksinuar 4200 punëtorë shëndetësorë
 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se deri të mërkurën mbi 4200 nëpunës të institucioneve shëndetësore kanë marrë dozën e parë të vaksinës kundër Covid-19, ndërsa nga sot, procesi është shtrirë edhe te grupet e tjera prioritare sipas Planit Shtetëror të Vaksinimit kundër COVID-19, përfshirë këtu të moshuarit dhe personat e vendosur në shtëpitë e kujdesit për të moshuar.

Sipas njoftimit, vaksinimi kundër COVID-19 po vazhdon sot me vaksinimin e qytetarëve të grupmoshës mbi 80 vjeçe, fillimisht me personat mbi 85 vjeç, për të vazhduar pastaj me ata 80-84 vjeç.